Forfatter:
Oversetter:
Olof Mikael Holmberg
ISBN:
9788241955037
Originaltittel:
Pintaremontti
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
393
Alder:
Voksen

Ansiktsløft

Sami har en drøm om å bli far. Den biologiske klokken hans har tikket de siste 15 årene, av og til så høyt at det har vært vanskelig for ham å høre sine egne tanker. Men det er ikke enkelt å bli far. Det første man må gjøre, er å finne en passende kandidat til rollen som mor. Det går ofte skeis. 
I jakten på en mor til sine fremtidige barn, kommer Sami av og til i kontakt med en helt spesiell liga: Den perfeksjonistiske, urbane supermammaen. Og det miljøet er alt annet enn spøk. Man kan også få dem etter seg på måter man ikke ante. 
Samtidig får Sami uforvarende også en annen, og mulig enda farligere gjeng i hælene – den lokale MC-klubben. Og hvordan fikser man så livet når alt har gått galt? Sini, en velværeblogger med et instagram-perfekt liv, kommer med en løsning. 
#humor #fatherhood #childlessness #bikers #problems #wellbeing #socialmedia #fake #facelift

«Ansiktsløft er den perfekte feel good-romanen … Morsom, mørk, underholdende – og veldig treffende for vår tid.»
Helsingin Sanomat

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.