Forfatter:
ISBN:
9788241953903
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
183
Alder:
Voksen

Alt jeg ikke har fortalt deg

En ærlig og rå fortelling fra en av våre største influensere om hvordan du kan komme deg gjennom den svarteste angsten for å nå målene dine.
Sofie Caroline Nilsen vokste opp med en alenemor som strevde for å forsørge henne og søsknene. Som fjortenåring mistet hun plutselig faren sin. To år senere var hun på Utøya 22. juli 2011. Årene etter var hver skoledag en kamp mot eget hode.
I denne boken beskriver hun valgene og kampene hun har tatt for å nå drømmen sin. Hun forteller om gjennombruddet, om altoppslukende forelskelse og om skam. Om å finne styrken til å stå på egne bein. Ikke minst gir hun en gripende skildring av 22. juli, da hun tror hun skriver den aller siste meldingen til moren sin.

Sofie Caroline Nilsen er kjent fra Paradise Hotel og Bloggerne. Hun har sin egen YouTube-kanal og driver podcasten Sex og singelliv med Tobias og Sofie. Dette er hennes første bok.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.