Forfattere:
Illustratør:
Lars Rudebjer
ISBN:
9788241950209
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
40
Alder:
3-6

ABC for tøffinger

D for dinosaur, H for hai og T for traktor. ABC for tøffinger vekker barnets interesse for bokstaver og ord med 29 superkule ting – én for hver bokstav.

ABC for tøffinger er et funn for tøffe gutter og jenter som gjerne vil lære seg alfabetet – og de som i utgangspunktet ikke har så lyst! For med humor og fascinerende fenomener blir læring en lek. Hver bokstav presenteres med en fargerik illustrasjon av en ting som appellerer til førskolebarna samt en setning der den aktuelle bokstaven danner bokstavrim.

Det vil si bortsett fra når det kommer en overraskelse. For hva skjer når det dukker opp en lilla enhjørning på bokstaven E? Enhjørninger kan jo ikke være tøffe? Eller kanskje de kan det?

Nicolai Houm (født 1974) er prisbelønt forfatter og jobber som barnebokredaktør i Ena – et imprint i Vigmostad & Bjørke. Han er utdannet journalist og har gått på Forfatter- studiet i Bø. Houm er oppvokst i Bærum, og bor i Lier.

Fredrik Di Fiore (født 1973) er barnebokredaktør i Ena. Som forfatter har han utgitt boka Edelgran, illustrert av Geir Moen, på Minuskel forlag. Han har en master i litteraturvitenskap fra Universitetet i Oslo. Di Fiore er oppvokst i Oslo, og bor på Nesodden.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren