Forfattere:
ISBN:
9788241959486
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
Voksen

4 x 4 - treningen som forlenger livet Historien om de enkle og revolusjonerende intervallene

TREN DEG YNGRE, SPREKERE OG SUNNERE MED 4 X 4-METODEN

Få, om noen, har betydd så mye for forståelsen av sammenhengen mellom trening og helse som Jan Helgerud og Jan Hoff. Dette er historien om den revolusjonerende enkle treningsmetoden 4 x 4.

Enten du er toppidrettsutøver eller pasient, er nemlig fire ganger fire minutters intensive intervaller eller repetisjoner nøkkelen til å forbedre helse og prestasjoner.

Boken forteller om vitenskapen bak metoden, og historien om hvordan den bidro til å revolusjonere treningen til stjerner som Marit Bjørgen, og til toppklubber som Rosenborg, Celtic, Real Madrid og Barcelona med spillere som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

De siste tjue årene har Helgerud og Hoff også gjort banebrytende oppdagelser om hvor viktig intensiv trening er for et lengre og bedre liv for pasienter med slag, KOLS, MS og andre autoimmune sykdommer, og for helse og livskvalitet uansett forutsetninger.

Boken inneholder en tolv ukers treningsplan for utholdenhet og styrke for alle nivåer, fra pasient til
toppidrettsutøver.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren