Mat og vin

4 kokker & 4 årstider

Mat og vin

4 kokker & 4 årstider

Bli kjent med kulinariske Midt-Norge, Nordens Toscana. Bondens marked viser deg mangfoldet i regionen med denne kokeboka. Boka gir ideer og tips om hvordan du kan bruke smakfulle og kortreiste råvarer fra markedet, med vekt på kvalitet, håndverk og "den gode fortellingen". Fire erfarne kokker fra Trøndelag ble utfordret til å lage mat av de beste råvarene fra hver sin årstid. Oppskriftene finner du i kokeboka. Alle har de et spesielt godt forhold til Bondens marked; Mikael Forselius, Inge Johnsen, Jan Kåre Johansen og Maria Tuff. 

Forfatteren Anne R. Huitfeldt er selv en Bondens Markeds-produsent.

Media image.
Tilgjengelig

419,-

Du har lagt produktet i handlekurven
4 kokker & 4 årstider
4 kokker & 4 årstider
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Loading...