Forfatter:
ISBN:
9788241955587
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
224
Alder:
12-16

Øya synker sakte

Henny må forlate mamma og storbyen og fl ytte til tante Liv i havgapet. Klimakrisen har truffet verden med full styrke, og det lille samfunnet jobber hardt for å hindre at øya skal synke i havet. Månedlige veiinger av øyboerne avgjør om de må selge en kommode på Finn eller slakte en ku.
Henny trekkes mot Johannes, den eneste interessante på øya. Faren hans er klimaforsker og presser øya inn i det strenge regimet. Men hvilken hemmelighet er det Johannes skjuler? Er det mulig å falle for noen når alt handler om å overleve neste storm? Og hvor langt kan man gå i klimakampen for å redde sin egen verden?
Øya synker sakte er en tankevekkende roman om ekstreme løsninger og sterke følelser – om å leve på en øy som synker mens kjærligheten vokser.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren